top of page
Wat wij doen:

Wij organiseren modeshows met verkopen op locatie zoals serviceflats, woon- en zorgcentra, dienstencentra en verpleeghuizen.

Maggie Jo Fashion brengt de nieuwe collectie bij u op locatie.
Wij bieden een ruim geschakeerde collectie dameskleding in de maten 36 t/m 54, voor ieders wensen. Met dat verschil, dat u voor onze mode niet naar de winkel hoeft. De winkel komt naar u toe!

Modeshow


Onze modieuze en eigentijdse collectie wordt op locatie gepresenteerd met een gezellige, informele modeshow. Onze mannequins lopen tussen het publiek en u wordt uitgenodigd vragen te stellen en de stoffen eens van dichtbij te bekijken. Aan het einde van de show nemen wij onze gasten mee terug in de tijd; wij tonen namelijk een antieke japon.

 

Verkoop 


Na de show is iedereen van harte welkom in onze winkel op locatie, waar voor elk wat wils te vinden is en in diverse prijsklassen. Ons assortiment is volgens de laatste modetrends en varieert van klassiek tot sportief en ongedwongen. Bij de samenstelling van de collectie wordt rekening gehouden met draagcomfort en wasbaarheid. Naast pantalons, rokken, pullovers, vesten, blouses, shirts, polo's, jurkjes, blazers en coats bieden wij diverse accessoires zoals omslagdoeken en sjaals aan. Onze ervaren assistentes staan u graag terzijde met een eerlijk en professioneel advies. Zij zoeken de juiste maat, helpen bij het passen en tonen u met plezier de mogelijkheden voor uw garderobe.

 

Wensen en mogelijkheden


Ons doel is om er een leuke dag, ochtend of middag van te maken. Het programma stemmen wij in nauw overleg af voor de bewoners en bezoekers en richten wij graag in naar uw wensen en mogelijkheden. Kortom, wij bieden u alle ingrediënten voor een gezellige en geslaagde modedag.
Heeft u nog vragen of wilt u weten wat precies de mogelijkheden zijn op uw locatie? Neem gerust contact op met Annelies van Maanen 06 - 19 40 82 89 of stuur een e-mail naar maggiejo@kpnmail.nl 
Hieronder geven wij alvast een indruk van de mogelijkheden:

         - aankondigingstekst voor uw huisblad, nieuwsbrief of Narrowcasting
         - zorgbrief voor familie of verzorgers
         - aankondigingsposters en uitnodigingen
         - verrijdbare paskamers en spiegels
         - plaatsen van paspop op locatie
         - verloting tijdens modeshow
         - romantische japon uit vervlogen eeuwen
         - vermaken tegen een kleine vergoeding
         - betaling contant, pinnen of een eenmalige machtiging

bottom of page